Blogger Backgrounds

Wednesday, June 8, 2011

i'm fake ???

Salam semua . already sleep ?? oh ! seronoknyer yang dah tido tu kan ?? eca taa bole tido lagila . coz my assignment not finish yet . a lot of question youuuu know :( .ney pun , curi-2 tulis blog jap . HEHE . urm , back to my title ,  did i'm fake ?? korang mesti tauuu kan fake uh ape ?? korang kan lagi hebatttt dari eca . HEHE  . fake uh like pura-2 lah . urm . ade sorang membe eca ney , kami agak rapatla jugakan , cea tak tahu kenapa , eca macam susah nan communicate dengan dye sekarang . eca rase macam dye uh fake gile-2 depan eca . eca cube untuk kawal emosi yang celaru-baru ini , akan tetapi tak terdaya i tauuuu . HUHU . dye memang baek , sweet , tapi , entah mengapa , sekarang ini , eca rase susa untuk bemesra denga die seperti selalu .(ayat tak bole blahhhhhhhh ) . sometimes , i said to myself , eca  don't be like that laaa , tak baek tau . ALLAH benci orang yang bersangka buruk . but , pleaseeeeeeee , i can't delete this feeling babe ! urm . ape pendapat korang ?? jahat kan eca ? HUHU . bukan ape , dye ney , memanggggggggggg .... HUHU . bia jelah kan ?? kite buat bese-2 aje . HAHA . maybe eca akan layan dye acuh tak acuh kot . ops ! sory , i have to do so , to make you realize your wrong . eca bukan tak mahu tegor dye , tapi , dye uh susa untuk ditegurrrrrrrrr . so , better i just zip my mouth and pray for her changes . HEHE . banyak betol eca merapukan ??? :) . eca mau continue study . byebye sayangsssss :)

1 comment:

  1. syg tuk spe la uh!! byk nye syg die an.......!!

    ReplyDelete